20/12/2009

Χιόνια και κρύο








Χιόνια προχτές, ψοφόκρυο χτες (μείον δέκα βαθμοί), χιόνια σήμερα. Και έρχεται συνέχεια.

Κάποια φίλη fan του blog παραλίγο να χάσει το αεροπλάνο επιστροφής της στη πατρίδα. Πέντε ώρες καθυστέρηση στα αεροπουέρτα. Σίγουρα από αύριο θα βλέπει τις φωτογραφίες και θα γελάει (ή θα κλαίει).

Και ο Μπίλης προσπαθεί να κουνήσει το αυτοκινητό του. Αδύνατο χωρίς ειδικά λάστιχα ή αλυσίδες. Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό?

Χρόνια είχα να δω στο χωριό μας τόσο κρύο και χιόνι. Ρε μπας και με τη διασκεψη της Κοπεγχάγης άρχισε το κλίμα να βρίσκει τις ισορροπίες του και να ξανακρυώνει. Όλα να τα περιμένεις από τους ηγέτες.

Και μια ατάκα που μου είπε εγγλέζος φίλος και το έγραψε και η Tweety στο σχόλιό της στο προηγούμενο άρθρο. Αν η γη ήταν τραπεζικό σύστημα θα είχε σωθεί ήδη.

Αντε και του χρόνου και περαστικά στους άρρωστους.

3 comments:

Chris said...

Με πληροφορούν ότι την ατάκα την είπε πρώτος ο Τσάβες. Άλλοι λένε ο Λούλα. Ετσι θα είναι.
Δικοι μας και αυτοί.

Σίσσυ said...

Ο Τσάβες την είπε! Επιβεβαιωμένο. Αν εννοείς εμένα για την πτήση, περιμέναμε 4 ώρες για να μας πει η Aegean ότι ακυρώνεται η πτήση -ενώ 4 ώρες νωρίτερα μας έλεγε αντιπρόσωπος της εταιρείας ότι θα γίνει οπωσδήποτε!- Το καλό είναι ότι την επόμενη μέρα που τελικά φύγαμε μας δώσανε business class!! Ενώ η ΟΑ ανακοίνωσε εξαρχής ότι ακυρώνεται η πτήση. Είδες ο Βγενόπουλος!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Σίσσυ said...

Τελικά έμαθα ότι ο Βγενόπουλος ακυρώνοντας την πτήση εξαρχής γλύτωσε όλα τα έξοδα διαμονής-διατροφής των επιβατών της ΟΑ! Χάλια.