11/02/2010

Δανεικά, περισσότερα μέτρα και ολίγον από.. ΔΝΤ

Ενω η Συνάντηση Κορυφής στις Βρυξέλλες για την στήριξη της Ελλάδας μόλις άρχισε, το μπλογκ φέρνει στο φως αποκλειστικές πληροφορίες για το τι μας "προσφέρουν" οι εταίροι μας.
Λένε λοιπόν οι πληροφορίες ότι θα μας δώσουν δάνεια, όχι φυσικά δωρεές, με σχετικά ευνοϊκότερους όρους από την αγορά υπό τον όρο ότι θα πάρουμε και άλλα μέτρα (όφου όφου και οϊ οϊ μάνα μου) και με την τεχνική επίβλεψη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από πάνω(ξανά όφου και οϊ)ή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Δε λένε και τίποτα για το τι θα γίνει με εκείνα που φαγώθηκαν τόσα χρόνια? Θα τα γυρίσουν αυτοί που τα φάγαν πίσω? Σιγά!

Και ενώ όλα υπό έλεγχο , πάγωμα , μείωση,..... οι γαλλικές φρεγάτες , φρεγάτες. Άντε να δούμε και τι θα πρέπει να αγοράσουμε από τη Γερμανία. Τίποτα τανκς? Κάτι από Σήμενς? Μήπως ακριβά αυτοκίνητα?

ΥΓ (μεταγενέστερο):Σε αντάλλαγμα της υποστήριξής τους, το Παρίσι και το Βερολίνο έχουν «πολύ σοβαρότερες απαιτήσεις από αυτές που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή» ως προς την Ελλάδα, δήλωσε η διπλωματική πηγή που δεν κατονομάζεται. (τρίτο όφου και οϊ)

No comments: