09/12/2010

Καινά δαιμόνια

Αθηναίοι και Αθηναίες
Φίλοι και φίλες
Πριν ακόμα αρχίσετε να τρώτε. Πριν ακόμα αρχίσετε τη νέα δίαιτα.
Πριν αρχίσετε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πριν αρχίσετε να πουλάτε την πραμάτια σας.
Πριν κάνετε διαδήλωση κατά του Μνημονίου . Πριν μας πείτε πόσο ευτυχία είναι το Μνημόνιο
Πριν ξανακάψετε τα Εξάρχεια. Πριν απαγορεύσετε την κυκλοφορία στο κέντρο.
Πριν ξεκινήσετε την επανάσταση. Πριν κάνετε πραξικόπημα.
Πριν κάνετε το οτιδήποτε ..........σταματήστε.

Πάρτε τρεις βαθιές ανάσες. Μία, δύο, τρεις, Καθήστε αναπαυτικά ακουμπώντας στην πλάτη της καρέκλας και μετρήστε απο το ένα έως το δέκα. Κλείστε τα μάτια. Τα χέρια στα γόνατα με τις παλάμες προς τα πάνω και τα τρία δάχτυλα ενωμένα. Φανταστείτε ότι ένα άσπρο φως σας διαπερνά από το κεφάλι και βγαίνει απο τα πόδια καθαρίζοντας ψυχή και σώμα. Φύγετε από αυτή τη διάσταση και διαλογιστείτε πάνω σε ένα συνωμοτικό και ανατρεπτικό σκεπτικό.

Τα σκουπίδια δεν είναι μέρος του Αττικού τοπίου!!!!! Σσσσσσς! Δεν ήταν πάντα εκεί. Κάποιος τα άφησε εδώ τα τελευταία χρόνια. Μην σας λένε ψέματα ότι είναι στοιχείο της παράδοσης και του ελληνικού δαιμονίου. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα είχαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Δεν είναι ούτε καν κουλ. Παραμύθια της Χαλιμάς. Τα σκουπίδια ασχημίζουν την πόλη και απειλούν την υγεία λένε πρόσφατες επιστημονικές μελέτες. Σε άλλους τόπους τα μαζεύουν και τα πάνε αλλού. Τα θάβουν, τα καίνε, τα κάνουν λίπασμα.
Ξέρω ότι αποκαλύπτοντας αυτά τα μυστικά παραβιάζω τα κρατικά απόρρητα (κάτι σαν wikiskoupidi) και μπορει να προκαλέσω κοινωνική αναταραχή και ίσως εξέγερση. Σπέρνω καινά δαιμόνια

Δεν ξέρω τι, αλλά κάντε ότι θέλετε. Φωνάχτε, κάντε διαδήλωση, βάλτε μπόμπες , πάρτε τα όπλα ή μαζέψτε τα σεις με τα χεράκια σας αλλά, γαμώ τη πρέφα μου γαμώ,
τα σκουπίδια πρέπει να μαζευτούν.

Κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα ντρέπομαι για τον τόπο μου και για τον εαυτό μου.

Μήπως θέλουμε Μνημόνιο και Τρόικα για τα σκουπίδια?
Ντροπή ρεεεεεεεε

ΥΓ μεταγενέστερο. Σήμερα Σάββατο χιονίζει στην Αθήνα και ελπίζω το χιόνι να σκεπάσει έστω για λίγο  αυτή την ασχήμια που βλέπω έξω από τα παράθυρα του Ιντερνετ καφέ . Και αφού γίνουν άσπροι λόφοι να τους στολίσουμε με χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια και λαμπιόνια.

No comments: