13/05/2012

Αναψτε τα φώτα ομίχλης.


Τη Χρυσή Αυγή δεν την έβγαλαν μόνον όσοι την ψήφισαν αλλά και όσοι ανέχθηκαν ή ακόμα και προώθησαν  αφελώς  ή για πλακίτσα τον σκοταδισμό, την συνωμοσιολογία, τη λάσπη και και την γκρίζα προπαγάνδα είτε δεξιά είτε αριστερή. Μνημεία ανοησίας κυκλοφορούν  τα δυο τελευταία χρόνια  στο διαδίχτυο και τα ΜΜΕ που σε κάποιον  μορφωμένο αποδέκτη τα φρενάρει  η λογική στον ουγκ,  όμως,  που τρώει σουβλάκι στη γωνία  κατεβαίνουν αμάσητα όπως και το τζατζίκι.

Με κλικ εδώ θα  διαβάσετε ένα άρθρο που μου άρεσε  και απο το οποίο απομονώνω μερικές γραμμές.

«Επιπλέον άμα είσαι αγράμματος, άμα δεν καταλαβαίνεις από ορθό λόγο, δεν καταλαβαίνεις πως η υπέρτατη δυάδα στην ζωή είναι το αίτιο και το αιτιατό, τότε μπαίνεις στο ball room της συνωμοσιολογίας και αρχίζεις και χορεύεις. Και να η λέσχη Μποντιμπίλντινγ, και δως του τα μυστικά της Σιών, και να οι μασόνοι στο πεντοχίλιαρο και να γενικώς η "άλλη πλευρά" της πραγματικότητας που μας κρύβουν. Αν μπεις στην σπείρα, αργά η γρήγορα θα ασχοληθείς και με τους ναζί και όλο και κάπου θα αρχίσεις την γελοιότητα της αριθμολαγνείας "μα δεν ήταν 6 εκατομμύρια τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, ήταν πχ 1.5 εκ." Ώρσε!»

Θα παρακαλούσα τους φίλους μου να είναι πιο υποψιασμένοι με το τι διακινούν στις παρέες τους και το διαδίχτυο και τέλος πάντων να μη  στέλνουν σε εμένα προσωπικά πληροφορίες τάχα εμπιστευτικές και θεωρίες  μεταφυσικές που  προσβάλουν  τη νοημοσύνη μου. Διαφορετικά θα τους κάνω junk mail. Ζητείστε και από τους δικούς σας φίλους να κάνουν το ίδιο , αν θέλετε.

Αναψτε τα φώτα ομίχλης.

No comments: