24/06/2007

ΔΕΝ θέλω διακοπές εδώ και τώρα


Ανακαλώ την κραυγή βοηθείας για διακοπές εδώ και τώρα. Με σαράντα τόσους βαθμούς στο πατρίδα ας περιμένουν λίγο. Καλά είναι και εδώ στη γη των βησιγότθων ν'αρμενίζω και να με κερδίζουν δροσιές και λίγο υγρασία ότι πρέπει να στρώνει και να υδατώνεται το δέρμα. Ούτε κρέμες αντιηλιακές ούτε υδρατάντ ούτε τίποτα. Ασε που ο κήπος ποτίζεται από μόνος του και δεν χρειάζεται να πέφτεις στα πόδια του αλβανού της περιοχής σου να στον ποτίσει. Το πρωί πας τη βόλτα σου στο καταπράσινο πάρκο με τη λιμνούλα του και αισθάνεσαι τη δροσούλα να σου διαπερνά τους πόρους και να ανεβάζει τα ενεργειακά επίπεδα των τσάκρας σου.
Το βραδάκι είναι αλήθεια χρειάζεσαι μια ζακετούλα αλλά κοιμάσαι δεκάωρο χωρίς ιδρώτες και το πιο βασικό χωρίς κουνούπια.
Αρχίζω και αναρωτιέμαι με την άνοδο της θερμοκρασίας και την λειψυδρία που περιμένει κατά τα λεγόμενα το νότο τα επόμενα 50 χρόνια μήπως θα ήταν καλή επένδυση κανένα οικοπεδάκι κοντά στη θάλασσα από Ισλανδία μεριά που εχω πάει και μου είχε αρέσει. Να μάθουμε γαι τιμές και τι γίνεται με τήν εκτός σχεδίου δόμηση αν χρειάζεσαι 4 στρέμματα για να χτίσεις και αν επιτρέπονται ημιυπαίθριοι και πισίνες.

Όπως και να χει το πράμα είναι η σειρά μου να πάρω εκδίκηση από αυτούς που μου τηλεφώναγαν τη περασμένη βδομάδα από παραλίες και ουζάδικα.
Καλό ψήσιμο

2 comments:

Anonymous said...

Ναι, η πατρίδα έχει λίγο πρόβλημα τελευταία. Εχει φοβερές εξάψεις κι ο κόσμος...συνωστίζεται στις παραλίες.Οχι ότι είναι εύκολο να κολυμπήσεις στα πέριξ της Αττικής, αλλά εν πάση περιπτώσει ελλείψει άλλης διεξόδου, βουτάς όπου βρεις.
Το μπλογκ σας έχει ενδιαφέρον και νομίζω ότι χρειάζονται τέτοιες απόψεις να φτάνουν στ αυτιά μας. Ο προβληματισμός που περνάτε, δεν θα βλάψει κανέναν.
Καλή διαδρομή
Ριτσα Μασούρα

Chris said...

Ριτσα
Σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση και να είμαστε σε επαφή. Καλή διαδρομή και σε σένα