02/07/2010

Αντε γεια και να μας γράφεις

Εσείς εκεί κάτου έχετε λίγες δροσούλες ακούω αλλά εμείς δω πάνου καιγόμαστε. Τριανταπέντε ο υδράργυρος σήμερα αλλά με την υγρασία μας φαίνεται σαράντα. Δυο ή τρεις βδομάδες λιακάδες και ζέστη. Και από βροχή τίποτα. Κιτρίνισαν τα παρτέρια και οι πρασιές. Λιώσαν και οι σοκολάτες στο σοκολατοχώρι μας. Πήραμε τις παραλίες , τα σκιερά ρουμάνια και τους λόγγους.

Που να μείνεις μέσα να γράψεις με τέτοιο πράμα? Άσε που ποιος τα διαβάζει τέτοια εποχή που όλο παραπονιέστε ότι δεν φτάνουν τα λεφτά και όλο σε παραλίες και νησάκια τη βγάζετε έστω και σε αντίσκηνο ή σε σπίτι φίλων.

Να το κλείσω και γω το μαγαζί λόγω θέρους? Έτσι λέω αλλά ξέρω ότι δεν θα το κρατήσω με όσα γίνονται. Ασφαλιστικά, Ζήμενς, απεργίες....... Ειδικά με τις αποκαλύψεις για την Ζήμενς πολύ με γαργαλάει. 700 εκατομμύρια μίζες είναι αυτές και όχι μόνο μίζες αλλά και άλλες ξεφτίλες αρχίζουν να βγαίνουν στο φως που πολύ θα γελάσουμε (και θα κλάψουμε)

Από αύριο αρχίζει στο χωριό μας η βδομάδα εθελοντισμού. Μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας στα προβλήματα του Τέταρτου Κόσμου αυτουνού δηλαδή που είναι δίπλα μας.
Serve the city με κλικ εδώ για όσους θέλουν να μάθουν τι θα γίνει

Αντε λοιπόν καλά να περνάτε και να σας γράφω και να μου γράφετε που και που. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

2 comments:

Σίσσυ said...

Γι'αυτο κι εγώ βρε Νίκο λέω ότι στην Ελλάδα θα πρέπει να έχουμε διακοπές το καλοκαίρι τουλάχιστον 2 μήνες! Πώς να δουλέψεις με τέτοια ζέστη! Άσε που το aircondition σου φέρνει πονοκέφαλο. Χάλια σου λέω χάλια. Αλλά ναι το καφεδάκι μας, το ποτάκι μας, το μπανάκι μας δεν θα μας τα στερήσουν, τουλάχιστον όχι ακόμα. Αντιστεκόμαστε αλλά να δω ως πότε; γιατί μάλλον δεν έχουμε "δει" τίποτα ακόμα. Αλήθεια πότε έρχεσαι Ελλάδα;

Chris said...

Μένω στο "δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα"
Διάβασα κάτι το ΣΚ που μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο με όλο τον πολιτικό κυνισμό που διαθέτω. Θα το γραψω σύντομα.