29/06/2010

Σε ποιον θα πετάγατε την κυλόττα σας?

Ο Τσαρλς Σεβάγιος, τοπικός πολιτικός στην περιοχή του Αμαζονίου στο Περού, συχνά δεχόταν φιλιά από γυναίκες που τον υποστηρίζουν, όμως τις τελευταίες εβδομάδες η κατάσταση βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου, καθώς θαυμάστριές του άρχισαν να του πετούν τα ...εσώρουχά τους.

Ο Σεβάγιος, υποψήφιος δήμαρχος σε πόλη της επαρχίας Μάινας, μοίραζε ρολόγια χειρός και μπάλες ποδοσφαίρου στις συγκεντρώσεις του με αντάλλαγμα φιλιά από τις γυναίκες, αλλά τις τελευταίες ημέρες, αρκετές από τις οπαδούς του πετούν εσώρουχα στις συγκεντρώσεις του.

Ο ίδιος λέει ότι δεν προσπαθεί να μιμηθεί τον Τομ Τζόουνς, το δημοφιλή τραγουδιστή που επί χρόνια οι θαυμάστριές του του πετούσαν τα εσώρουχα στις συναυλίες του. Πάντως πολλοί σχολιαστές στα μέσα ενημέρωσης του Περού μιλούν για κατάντια στη πολιτική ζωή της χώρας.

«Ήταν αυθόρμητο, δεν τα ζήτησα, αλλά κάποια μου πέταξε κίτρινα, και μετά άλλη μια», υποστήριξε ο Σεβάγιος και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς για ό,τι κάνουν οι γυναίκες που τον υποστηρίζουν: «Δεν ξέρω αν θα σταματήσει αυτό. Ο λαός με αγαπά».

Ψηφοφορία
Για ποιον Έλληνα πολιτικό θα χαραμίζατε την κυλόττα σας?
α) Πάγκαλος
β) Καραμανλής
γ) Καρατζαφέρης
δ) Σημίτης
ε) Βενιζέλος
στ)Μητσοτακης
ξ) Αδωνις
η) Αλλος (προσδιορίστε)
θ)Κανένας
ι)Θα πετάγατε άλλο πράγμα

No comments: