04/06/2010

Συμβαίνουν και εις τας Εσπερίας

Τρεις ειδήσεις από το Βέλγιο

1) Μεγάλο θέμα στο Βέλγιο είναι σήμερα η εν ψυχρώ δολοφονία μιας δικαστού και ενός δικαστικού γραμματέα μέσα στο ειρηνοδικείο την ώρα που δίκαζαν. Ο δράστης, που έφυγε περπατώντας λένε ότι είναι αλλοδαπός ( Ιρανός ίσως) και ότι ίσως είχε προηγούμενα με την δικαστή που τον είχε, κατά τη γνώμη του, αδικήσει σε μια οικογενειακή υπόθεση.
Άρχισαν λοιπόν οι συζητήσεις σε ραδιόφωνα , τηλεοράσεις και εφημερίδες για το πόσο άχρηστη είναι η αστυνομία, ότι δεν υπάρχουν κονδύλια, ότι αντί να είναι στους δρόμους φυλάνε VIPs και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά. Επίσης, να φύγουν οι ξένοι, να κλείσουν τα σύνορα, γίναμε ξέφραγο αμπέλι, η Ευρώπη φταίει και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά.
Ξέρετε σεις τώρα πια.

2)Το υπουργείο δημόσιας υγείας ανακοίνωσε ότι τα ποντίκια που βρίσκουμε καμιά φορά σε συσκευασμένα κατεψυγμένα λαχανικά δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία. Τα ποντίκια μπερδεύτηκαν μέσα στα λαχανικά την ώρα της συγκομιδής αλλά επειδή καταψύχτηκαν μέσα σε τρεις ώρες μόνο δεν πρόλαβαν να πάθουν αλλοιώσεις και έτσι και να φας λίγο δεν πειράζει. Τι θα γίνει όμως αν δεν έχουν ψοφήσει αλλά απλά έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη και με τη ζέστη αρχίσουν να κολυμπάνε στην κατσαρόλα?

3)Βελγικό δικαστήριο απαγόρευσε την άσκηση του επαγγέλματός του σε γιατρό, ο οποίος μηνύθηκε από πελάτη του επειδή αδιαφόρησε να τον θεραπεύσει από επώδυνη στύση τριάντα ωρών!
Οι γιατροί του νοσοκομείου όπου κατέφυγε το θύμα κατάφεραν ύστερα από πολλές προσπάθειες να σταματήσουν τη στύση αλλά το πέος του ασθενούς είχε ήδη υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες.
Ο ασθενής αυτός που νοσηλευόταν από τον γιατρό για «διπολική ψύχωση» του παραπονέθηκε μια μέρα ότι το κοκτέιλ των καινούριων φαρμάκων που του είχε συνταγογραφήσει, τού είχε προκαλέσει επώδυνη στύση η οποία ήδη διαρκούσε δέκα ώρες. Ο γιατρός όμως αδιαφόρησε.
Πολλοί τρέχουν να δουν τον γιατρό στην φυλακή για να....του πάνε γλυκά και τσιγάρα.

Για γέλια και για κλάματα φίλοι μου. Το Σαββατοκύριακο αυτό θα γελάσουμε και θα κλάψουμε παρεούλα. Στη λιακάδα!

1 comment:

Σίσσυ said...

Τι μου θυμίζουν όλα αυτά; Τι μου θυμίζουν; Σίγουρα έγιναν στο Βέλγιο;