27/01/2011

Όχι χρήση βίας στη Νομική απόψε.

Το άρθρο γράφεται εν θερμώ με τα ΜΑΤ έξω από την Νομική

Οι  πολιτικά ανεγκέφαλοι διοργανωτές της κίνησης δεν ξέρουν τι να κάνουν τώρα τους ανθρώπους αυτούς αφού κουβάλησαν  νερό στο μύλο του Καρατζαφέρη (έξω οι μετανάστες) και του Σαμαρά (όχι στο άσυλο). Ο Παπανδρέου λέει να εφαρμοστεί ο νόμος (πως και από ποιόν άραγε?) , οι πρυτανικές αρχές φοβούνται ή πολιτεύονται εσωτερικά, τα ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν και γενικά μπάχαλο η υπόθεση. Τίποτα δεν γίνεται για την ουσία του ζητήματος δηλαδή την ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής.
 
Σίγουρα αυτό που δεν πρέπει να γίνει είναι η χρήση βίας από την αστυνομία. Το να βγάλει η κυβέρνηση στους δρόμους τους μετανάστες και τους διάφορους  θερμόαιμους είναι ακριβώς αυτό που θα θελαν ορισμένοι και αυτό που πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία. Δεν συμφέρει τους μετανάστες ούτε την κυβέρνηση.  Στο τέλος θα είναι και οι δυο χαμένοι από ότι θα επακολουθήσει . O κίνδυνος να γίνει η Αθήνα και πάλι μπάχαλο είναι το μικρότερο κακό σε σχέση με άλλες παρενέργειες με εξωτερική ίσως διάσταση. 
 Έκκληση , λοιπόν μην πέσει η κυβέρνηση στη παγίδα έστω και την ύστατη στιγμή καθώς η  αστυνομία  είναι ante portas. Όχι βία! Λύση χωρίς τσαμπουκάδες.

Πρόταση του μπλογκ.. Ο Παπανδρέου να κάνει Ευρωπαϊκό πραξικόπημα !!
Όπως ήρθαν από τα Χανιά με καράβι , έτσι να μπουν σε ένα καράβι υπερπολυτελείας μαζί με τα διεθνή ΜΜΕ και να ξεκινήσουν για εκεί που θα ήθελαν να πάνε ή για κει που ξεκίνησαν και ξέμειναν στη Ελλάδα. Και να δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος του Δουβλίνου ΙΙ που έκανε την Ελλάδα αποθήκη δυστυχίας.

Παιχνίδια στην πλάτη των ανθρώπων αυτών? Δυστυχώς κάποιοι "φίλοι"  τους τα άρχισαν και δεν θα μπορούν να πουν και τίποτα τώρα..

ΥΓ.Η κυβέρνηση τρίβει τα  χέρια της για τον επικοινωνιακό μπουναμά που τράβηξε τα πρωτοσέλιδα από την Ζήμενς και τα φορομπηχτικά. Ταυτόχρονα, έβαλε στα κάρβουνα Παπουτσή και Διαμαντοπούλου που δεν είναι και πολύ …δικοί μας.

No comments: