23/03/2011

Ο πόλεμος των μικρών ηλιθίων

Ως πότε θα ψηφίζουμε οι ηλίθιοι άλλους ηλίθιους να μας κυβερνάνε? Δεν είδατε με πόση ελαφρότητα πήραν οι παγκόσμιοι ηγέτες την απόφαση να βομβαρδίσουν τη Λιβύη  και με τι ζήλο έσπευσαν να την εφαρμόσουν ( ενώ χιλιάδες άλλες αποφάσεις του ΟΗΕ στα τέτοια τους) οι διάφοροι σωτήρες του Λιβυκού λαού. Και έφεραν αεροπλάνα, αεροπλανοφόρα, φρεγάτες, πυραύλους και ότι άλλο έχουν να επιδείξουν τελευταίας τεχνολογίας απέναντι σε έναν μάλλον κακόμοιρο εχθρό. Όλα τούτα χωρίς να είναι καν ικανοί να αποφασίσουν ποιος κάνει κουμάντο στις επιχειρήσεις και τι θα συμβεί την επόμενη μέρα.

Εκτός από τους συνήθεις υπόπτους πλακώσανε και Καναδοί, Βέλγοι, Καταριανοί και άλλες περίεργες και πρωτοεμφανιζόμενες φυλές κατά το γνωστό ρητό μάθανε πως πηδιόμαστε και πλάκωσαν κι γύφτοι.

Ο ένας (ο πιο κοντός) το έκανε για να ανέβει η δημοτικότητά του στον λαό του και το ηθικό του απέναντι στην κυρ-Ανγκέλα. Τα τακούνια θα ήταν ίσως προτιμότερο.  Ο άλλος από το Ηνωμένο Βασίλειο για να εκφοβίσει παρόμοιες σκέψεις στην Σαουδαραβία ( εκεί είναι το μεγάλο παιχνίδι με τα πετρέλαια) , άλλος για να πουλήσει όπλα και άλλος για να τα ξεφορτωθεί γιατί λήγουνε οσονούπω και κοστίζει το να τα ξεφορτωθείς αλλιώς.
Προφανώς και δεν θα υπερασπίσω τον δικτάτορα Καντάφι που ζει στην παράνοια της κοκαΐνης και του χασίς. Όμως η Λιβύη ήταν από τις πιο ήσυχες χώρες με ποσοστό φτώχιας λιγότερο από την Ολλανδία. Και θα γίνει ρημαδιό, να το θυμάστε.

Αν δεν μιλάγαμε για πόλεμο και για νεκρούς στρατιώτες και αμάχους θα τα λέγαμε καραγκιοζιλίκια των δυτικών ανύπαρκτων ανθρωπάκων που κατά λάθος κυβερνούν τον πλανήτη.  Λέτε να φάνε οι κρυφοεθνικιστές Γάλλοι κάνα κλύσμα στη Λιβύη για να μην ξεμπερδεύουν ούτε στον αιώνα τον άπαντα.


ΥΓ. Αφού στείλανε φυλακή τα λαμόγια με τη Ζήμενς τώρα θα στείλουν αυτούς με  τα υποβρύχια. Πάει ο φάκελλος στη Βουλή! Τρέμετε!
Συμβουλή εποχής . Αν σας αρέσουν τα γιαούρτια, τώρα τη Σαρακοστή μπορείτε να τρώτε σόγιας ή ακόμα και με μηδέν λακτόζη. Μην αμαρτάνετε μέρες που ναι.

No comments: