02/03/2012

Να μασάς την τροφή σου δέκα φορές

Προτρέπω στους φίλους μου να είναι πολύ προσεχτικοί με αυτά που διαβάζουν ή διακινούν στα ΜΜΕ και στο διαδίχτυο. Διακινείται κάθε είδους σκοταδισμός , συνωμοσιολογία, συμφέροντα και δογματισμός απ' όλες τις πλευρές. Μνημονιακές και αντι-μνημονιακές . Καπιταλιστικές ή αναρχικές, Διαβολικές ή χριστιανικές. Ο καθένας γράφει ότι ονειρεύεται για δάνεια, αναπτύξεις , χούντες, κρεμάλες ,προφητείες, ουτοπίες, μασόνους, εβραίους είτε ότι κουτσοέμαθε ή άκουσε στο καφενείο ή του έστειλαν..

Πριν λίγο καιρό έλαβα μήνυμα αναφορικά με ένα βιβλίο ενός Πόσδαγλη, αν δεν κάνω λάθος, που προέβλεπε από το 1952 ότι θα έρθει η τρόικα στην Ελλάδα και θα μας τα πάρει όλα!! Λίγο το έψαξα στο διαδίχτυο και δεν υπάρχει καμιά αναφορά σε τέτοιο βιβλίο πριν από δυο μήνες που έγινε μπεστ σελερ στα μπλογκς των ηλιθίων. Ψάχνοντας το καλύτερα διαπίστωσα, όπως και πολλοί άλλοι, ότι ο χάρτης του τάχατε βιβλίου του 1952 είναι σημερινός με μια ενιαία Γερμανία, Τσεχία, Σλοβακία, χωρίς ΕΣΣΔ…….

Συμβολισμός του σήμερα. Ημιμάθεια, δεισιδαιμονία, μετάθεση ευθυνών σε ξένα κέντρα ή τρίτους και ανικανότητα να κάνουμε ακόμα και μια φάρσα.

Προσέχετε τι ακούτε από οπουδήποτε. Περάστε το από δέκα φίλτρα. Και αναζητήστε την αλήθεια και την πραγματικότητα στο φως του δικού σας μυαλού και όχι στα σκοτάδια των μυαλών των άλλων. Γι'αυτό το έχετε, για να δουλεύει και να ψάχνει.

Μην τα καταπίνεις αμάσητα που έλεγε και η μαμά μας. Να μασάς τη μπουκιά σου δέκα φορές.

No comments: