20/09/2009

Μέρα χωρίς αυτοκίνητο

Μέρα χωρίς αυτοκίνητο σε μια πόλη που ακόμα αντέχει στην επέλαση του φθινοπώρου. Πλήθος κόσμου. μικροί μεγάλοι στο δρόμο πανω σε δυο ρόδες και να σταματάμε όπου μας κάνει κέφι για να φάμε να πιούμε ή να μιλήσουμε με τους φίλους μας. Το ποδήλατο τελικά, εκτός των άλλων, δίνει μια τεράστια αίσθηση ελευθερίας που δεν την έχεις με το αυτοκίνητο.





5 comments:

Σίσσυ said...

Αν ποτέ δούμε αυτές τις εικόνες στην Αθήνα ή σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη της Ελλάδας.... θα πρόκειται για θαύμα!! Φαντάσου ότι μερικοί Δήμοι φτιάχνουν ποδηλατόδρομους τους οποίους τελικά χρησιμοποιούν τα μηχανάκια, δεδομένου ότι τα ποδήλατα στην Ελλάδα είναι σχεδόν μόνο για τα παιδιά!! Ενώ είναι μεγάλη μαγκιά να πηγαίνεις στο super market της γειτονιάς σου με το τεράστιο και πάντα ιδιαίτερα επώνυμο τζιπ σου!!

Chris said...

Τελικά δε μου απάντησες αν είσαι η Σίσσυ που ξέρω ή κάποια άγνωστη φίλη

Chris said...

Ασε για τη μαγκιά που λες. Επειδή έχω πάει σε πολλές τριτοκοσμικές χώρες σου λέω και κει όλοι μάγκες είναι.
Θα σου ελεγα να δεις την κίνηση των streetpanthers. Έχω γράψει στο άρθρο με τίτλο "πατήστε τους"

Σίσσυ said...

Ναι Νίκο, η γνωστή Σίσσυ από Ελλάδα είμαι!! Έκπληξη ε; Μ'αρέσει πολύ το blog σου, μπαίνω κάθε μέρα και ό,τι μπορώ θα το σχολιάζω, με καλή πάντα διάθεση. Σε ό,τι αφορά τους streetpanthers είμαι ήδη ενήμερη και έχω προμηθευτεί και τα σχετικά αυτοκόλητα τα οποία χρησιμοποιώ κατάλληλα.
Θα τα λέμε.

Chris said...

Σίσσυ Καλωσόρισες λοιπόν ΚΑΙ στους ιντερνικούς μου φίλους. Θα τα πουμε και απο κοντά