13/01/2010

Χύμα , όπως μου 'ρχονται

Να κάνουμε εμβόλια για τη νέα γρίπη επιμένουν ακόμα οι ....υπεύθυνοι. Και συνεχίζουν να τρομοκρατούν με συνενόχους τα ΜΜΕ. Τόσοι πέθαναν σήμερα, τόσοι αύριο, τόσοι θα πεθάνουν αν δεν κάνουμε το εμβόλιο! Ποιούς πείθουν πιά? Ούτε 400000 δεν έκαναν το εμβόλιο. Περίμεναν εκατομμύρια.
Η λαϊκή σοφία, πολύ ανώτερη των περισπούδαστων γιατρών πρυτάνευσε. Τι θα τα κάνουν τα εμβόλια που τους έμειναν? Χεχεχε. Το αφήνω στη φαντασία σας. Πάντως στην Β.Ευρώπη το θέμα θεωρείται λήξαν και αρχίζουν τα ερωτήματα ποιος μας δούλεψε (και ποιοι τα κονόμησαν) και γιατί.

Η οικονομία και η κοινωνία στο αμήν. Μας φταίνε το σίτι του Λονδίνου, οι εφημερίδες, οι Αγγλοσάξωνες, οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι της Επιτροπής. Μόνο εμείς δεν φταίμε. Και όμως! Εμείς τα κάναμε σκατά. Έπεσαν πανω στη χώρα τα εθνικά λαμόγια και την έκαναν μπανανία. Και αφού έφαγαν και ήπιαν και ξανάφαγαν και αγόρασαν και ξαναγόρασαν και έβγαλαν τα λεφτά στο εξωτερικό τώρα διαμαρτύρονται ότι χάνεται η εθνική μας ανεξαρτησία αφου έρχονται και μας ανακρίνουν κοινοτικοί υπάληλλοι.
Και φυσικά ΔΕΝ έπρεπε να δούνε οι υπηρεσιακοίπαράγοντες της Επιτροπής πολιτικούς παράγοντες της κυβέρνησης. Αυτό συμβαίνει μόνο σε τριτοκοσμικά κράτη. Ποιόν να δουν όμως? Μήπως υπάρχει δημόσια διοίκηση του επιπέδου τους να συνομιλήσουν? Ποιος θα τους πει ποια είναι τα αληθινά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας? Αφού ακόμα ψαχνόμαστε ποιος τα έχει. Ετοιμάζονται, λοιπόν, και αυτοί να κάνουν μηνύσεις για απάτη.
Διότι φίλοι μου όταν ζητάς τα λεφτά τους και την προστασία του ευρώ πρέπει και να είσαι και υπόλογος στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αν δε γουστάρεις να λογοδοτείς τότε η μαγκιά είναι να του δίνεις και ας τρως φασολάδα 360 μέρες το χρόνο.

Όχι δηλαδή ότι οι Εγγλέζοι που μας κάνουν κριτική είναι καλύτεροι. Ποιός τους ..... αυτούς. Είναι και έξω από το ευρώ και διαχρονικοί εχθροί της Ευρώπης. Οι Γερμανοί όμως? Αυτοί δίνουν το 40% των κονδυλίων που πέρνουμε από την ΕΕ και πληρώνουν το κόστος του ευρώ όταν αυτό....μαλακώνει στα άκρα της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και της Ελλάδας εξ'αιτίας των διάφορων φωστήρων της οικονομίας. Καθηγητές και αυτοί όπως οι άλλοι που μας λέγαν να κάνουμε το εμβόλιο. Που τους μαζέψαμε όλους αυτούς ρεεεεε. Σκέψου λέει να μας επιβάλει η Μέρκελ και κανα γερμανό υπουργό οικονομίας (γιατί να έχουμε μόνο γερμανό προπονητή της εθνικής ομάδας μας?). Αντε να μας επιβάλουν και κανα διεθνές γραφείο συμβούλων για την οικονομική μας πολιτική. Μπρρρρρρρ.....

No comments: