20/01/2010

Ολιστικές Ιατρικές και συμφέροντα


Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του το μπλογκ αυτό έχει στη δεξιά στήλη με τα λινκς κάτω απο την εικόνα με το παγόβουνο τις λέξεις "L'Iceberg" και "New Medicine".
Αν κάνετε κλικ επάνω τους θα πάτε στις ιστοσελίδες του Δρ.Claude Sabah για το πρώτο και του Δρ.Ryke Hamer για το δεύτερο. Και οι δυο είναι γιατροί της ίδιας σχολής που έχουν διωχθεί από τα κατεστημένα και μάλιστα ο δεύτερος είναι στη φυλακή.

Ο Hamer δημοσίευσε το πρώτο του βιβλίο to 1981 θέτοντας τις βάσεις για μια Νέα Ιατρική που έχει φέρει τα πάνω –κάτω στην αντίληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου και γενικά, όλων των ασθενειών.

Με λίγα λόγια , ο Χάμερ βεβαιώνει ότι κάθε καρκίνος προέρχεται από ένα ψυχικό σοκ, το οποίο βιώνεται από τον άνθρωπο δραματικά, συγκρουσιακά και μοναχικά. Τη στιγμή εκείνη, εμφανίζεται στον εγκέφαλο μια αλλοίωση, ορατή στον αξονικό τομογράφο ως εστία ομόκεντρων κύκλων, που την ονόμασε Εστία Χάμερ. Ανάλογα με το συγκεκριμένο σημείο του εγκεφάλου που εμφανίζεται η Εστία Χάμερ, αρχίζει να σχηματίζεται καρκινικός όγκος στο αντίστοιχο όργανο του σώματος. Κατ’ αυτό τον τρόπο, η ασθένεια εμφανίζεται ταυτόχρονα στα τρία επίπεδα: ψυχής- εγκεφάλου-οργάνου , που πρέπει να θεωρούνται ως ενιαίο σύνολο.

Αν σας μιλάει αυτή η προσέγγιση τότε να δείτε το μπλογκ "Ποιότητα ζωής" κάνοντας κλικ εδώ.
Είναι λίγο μεγάλο άρθρο αλλά το συνιστώ θερμά στους φίλους. Αχρείαστες να είναι οι όποιες ιατρικές αλλά ένα διάβασμα μπορεί να σώσει ζωές.

Έχω γράψει και παλιότερα για αυτή την ιατρική και για την ολιστική βιολογία καθως και για τον ρόλο των φαρμακοβιομηχανιών. Να μη τα ξαναλέω. Όποιος ενδιαφέρεται θα τα βρει στα archives στα πολύ παλιά άρθρα.

No comments: