26/04/2010

Προσοχή στους εξωγήινους

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχουν εξωγήινοι αλλά οι άνθρωποι, αντί να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί τους, θα πρέπει με κάθε τρόπο να τους αποφύγουν, προειδοποίησε ο διακεκριμένος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ.

Μαθηματικά σκεπτόμενοι, το σύμπαν έχει 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες, ο κάθε ένας από τους οποίους έχει εκατοντάδες εκατομμύρια άστρα. Σε ένα τόσο μεγάλο...σύμπαν, είναι απίθανο η Γη να είναι ο μοναδικός πλανήτης στον οποίο δημιουργήθηκε ζωή.

Να τους αποφύγουμε , λέει, γιατί μπορεί να μην έχουν καλές προθέσεις και να λεηλατήσουν τον πλανήτη και να μας εκμεταλλευτούν.

Θα ακολουθήσω την συμβουλή του και δεν θα επικοινωνώ ούτε θα εμπιστεύομαι τους εξωγήινους. Μόνο τους γήινους θα εμπιστεύομαι γιατί δεν έχουν τέτοιες κακές προθέσεις. Καμιά φορά μόνον, που και που, βγαίνει και κανας σκάρτος.

4 comments:

Σίσσυ said...

Νίκο μου μην τον παρεξηγείς τον Χογκιν. Μάλλον αποφάσισε να πει μια μαλ.... έτσι για να περνάει η ώρα.
Το χιούμορ σου πάντως είναι ανεξάντητο!!

Chris said...

Πάντως η θεωρία του για τις μαύρες τρύπες με είχε συναρπάσει. Σε άλλη διάσταση. Περνάς από το ένα σημείο του σύμπαντος σε άλλο πιο γρήγορα και απο το φως αν και μόνον εάν το Σύμπαν είναι αρκετά κυρτωμένο έτσι ώστε η ευθεία να μην είναι η συντομότερη οδός.
Το διαπίστωσα στη πράξη και παρά την καθημερινή διαστολή του Σύμπαντος χρησιμοποιώντας μια μαύρη.... τρύπα έρχομαι γρηγορότερα κατά κάτι λεπτά στο γραφείο με το ποδήλατο.

Σίσσυ said...

Εγώ πάντως θα συνεχίσω να πιστεύω το παλιό ρητό ότι η ευθεία είναι η συντομότερη οδός! Σε ό,τι αφορά την μαύρη τρύπα, εμείς εδώ στην Ελλάδα, πιστεύοντας τον Χόκινγκ, μπήκαμε για τα καλά και άντε να δω πότε θα βγούμε. Βλέπεις το σύμπαν δεν ήταν αρκετά κυρτωμένο!

Σίσσυ said...

Νίκο στείλε μου το e-mail σου για να στου στέλνω πράγματα που χρειάζονται σχολιασμό.