24/01/2012

Οι αδιάβαστοι

Το Μνημόνιο άλλαξε την ρότα της χώρας και την έφερε ένα βήμα από τον εμφύλιο, άλλαξε την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και άλλων τόσων τη ρήμαξε. Όταν είσαι μεγαλο Υπουργός της κυβέρνησης και λες ότι δεν πρόλαβες να διαβάσεις το Μνημόνιο είτε σε λένε Λούκα είτε Χρυσοχοίδη έχεις τα κότσια είτε να μην το ψηφίσεις είτε να πας σπίτι σου αν φυσικά δεν είσαι πρεζόνι της εξουσίας.
Και πως το υπέγραψες? Δεν σου χουν πει την υπογραφή σου και το πουλί σου?
Τι προτιμας να σε πούνε τώρα? Αφελή ή χοντρόπετσο?
Αφήνω τους χαρακτηρισμούς για το facebook και το tweeter που έχουν ανάψει από την πλάκα, τα νούμερα των επιθεωρήσεων και τον Λαζόπουλο.
Εσεις και όσοι άλλοι δεν το διάβασαν το Μνημόνιο πριν το υπογράψουν προτείνω να αφήσετε την πολιτική και την διεκδίκηση της αρχηγίας του αποκόμματος ΠΑΣΟΚ και να σας πάμε άμεσα...αδιάβαστους σε πολιτικόν τόπον χλοερόν ου ουκ εστι λύπην, ου πόνος ουκ ανθρώπων στεναγμός. Ταβλάκι, κανα τσιπουράκι και κουβεντούλα στο καφενείο του χωριού σας.

Θεός σχωρέσας

ΥΓ Και μια που γίνεται πλακίτσα (μαύρη!!!) θα ρωτήσω. Αυτοί όλοι οι γέροι και οι γριές που εμπλέκονται στη διαπραγμάτευση του PSI μήπως το έχουν μπερδέψει με το PSA ( Prostate Specific Antigen) που είναι ο δείκτης στο αίμα για τον καρκίνο του προστάτη? Εγώ όποτε το ακούω αυτό μου ρχεται στο μυαλό.

No comments: