27/05/2010

Μαντέλη, όλα στη φόρα. Δεν θα 'σαι συ το μόνο θύμα.

Ε, όχι και μίζα, βρε παιδιά, τα 200 άντε 400 ψωροχιλιάρικα της Ζήμενς στον Μαντέλη.
Αφού το 'πε στους βουλευτές και ο ίδιος " μια απλή χορηγία ήτανε, ξέρετε σεις τώρα". Η μίζα υπουργού είναι γύρω στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. (προσωπικά εκεί την υπολόγιζα με αναγωγή μίζας διευθυντή υπουργείου).

Λοιπόν και άλλος ένας που ομολογεί ότι τα πήρε. Η μεγάλη μας ελπίδα είναι ότι θα ανοίξουν το στόμα τους και θα πάρουν μαζί τους και δυο τρεις άλλους κόρακες. Και αυτοί με τη σειρά τους άλλους και εκείνοι άλλους για να δούμε τον οχετό των κομμάτων, των (πρωθ?)-υπουργών, προέδρων, διευθυντών, βουλευτών, γιατρών, δημοσιογράφων, δικαστών, παπάδων και ποιος ξέρει πόσων άλλων που τσέπωσαν 100 εκατομμύρια από τον Χριστοφοράκο για να ζημιώσουν προφανώς το Δημόσιο στο δεκαπλάσιο προς όφελος της Ζήμενς, Γι' αυτό έχει πέσει παγωμάρα στο κύκλωμα. Δεν το παρατηρήσατε?

Στο γραφείο του Σημίτη υπάρχει έντονος προβληματισμός για το γεγονός ότι "η πολιτική ζωή αποκτά χαρακτηριστικά αρένας χωρίς να τίθενται όρια από τον πολιτικό κόσμο" Μπράβο! Μπράβο! Αυτό θέλουμε και μείς. Να πέσει πανικός. Να γίνει της…. Ζήμενς, όπως λέμε της Κορέας (πάει να ξαναγίνει εκεί κάτω το κακό). Η αρένα θα φέρει πιο πολλές αλλαγές απ' ότι εκατό διαδηλώσεις. Όχι μόνο να μπουν μέσα οι κλέφτες αλλά και να αλλάξουν οι δομές που τους κάλυπταν. Κάτι κουτοπονηρούλικα για "καινούργιες αρχές, κλπ" δεν τα μασάμε. Ναι στις καινούργιες αρχές μα αφού παν οι κλέφτες μέσα. Όχι μόνο για τη Ζήμενς φυσικά. Να πάνε κάποιοι να παραθερίσουν στις φυλακές να αδειάσει και λίγο η Αθήνα.

Άσχετο (φαινομενικά) κλείσιμο: άρχισε ο εμφύλιος μεταξύ μεταναστών. Διακόσια και πλέον άτομα συγκρούστηκαν χτες στο κέντρο της Αθήνας με δεκάδες τραυματίες. Αναμενόμενο. Όπου φτώχια και γκρίνια ειδικά στον υπόγειο κόσμο της λαθρομετανάστευσης, Από την άλλη η Κου Κλουξ Κλαν Χανίων πυρπολεί σπίτι οικογένειας μεταναστών. Και αυτό αναμενόμενο της φτώχιας, της γκρίνιας και της κρατικής ανεπάρκειας και ασυδοσίας.

No comments: