31/05/2010

Τι να γράψω?

Τι να γράψω?  Οι εικόνες, οι ανταποκρίσεις και οι  αντιδράσεις διεθνώς μιλάνε μόνες τους.


Μια γενναία κίνηση της κοινωνίας των πολιτών αντιμετωπίζεται βάναυσα και πνίγεται στο αίμα .  Ας αντιδράσει ο καθένας όπως μπορεί. 

Η ξεφτίλα της διεθνούς διπλωματίας  συνεχίζεται . Τόσα χρόνια και το αίμα συνεχίζει να χύνεται. Αυτή η  υπόθεση όμως θα έχει συνέχεια έστω και μεσοπρόθεσμα. Παίζονται παιχνίδια γοήτρου με οικονομικές προεκτάσεις  με πρωταγωνίστρια την Τουρκία. Μόνο που οι άλλοι τσαμπουκάδες της περιοχής έχουν πιο γερές πλάτες.

Εύχομαι να γυρίσουν καλά οι άνθρωποι  και ας βοηθηθούν από το κράτος όσοι θέλουν να κάνουν νομικές κινήσεις κατά του Ισραήλ.

4 comments:

Σίσσυ said...

Τι λες βρε Νίκο; Και βέβαια πρέπει να υπάρξει παγκόσμια έντονη διαμαρτυρία, αλλά ποιος θα τα βάλει με το πιο δυνατό lobby παγκοσμίως;

Chris said...

Είπε κανείς το αντίθετο και τουλάχιστον μέχρι τώρα (τίμιες είτε κροκοδείλιες) οι αντιδράσεις είναι έντονες.

Chris said...

ακόμα και μέσα στο Ισραήλ που ο τύπος το χαρακτηρίζει φιάσκο

Σίσσυ said...

Και λοιπόν; Επειδή και ο Τύπος στο Ισραήλ το χαρακτηρίζει φιάσκο, πιστεύεις εσύ ότι θα αλλάξει τίποτα; Άσε που μάλλον θα εννοούν ότι ήταν φιάσκο είτε γιατί δεν τους καθάρισαν όλους είτε γιατί δεν έγινε με πιο "διπλωματικό" τρόπο. Ο Ομπάμα δεν μπήκε καν τον κόπο να διαμαρτυρηθεί, απλά χαρακτήρισε το όλο θέμα "λυπηρό"!! Χριστούλι μου, τι άλλο μας περιμένει...